Click click Me !

:: BFF Si .G.E.D.I.K. ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 6, 2012

Jadual Pembayaran Gaji 2013 Goverment





Ekau dah kenapa taksub benor dengan gaji ni ? Belum si 2012 ni habis, ekau dah publish pasal si 2013.. Kecik hati si Disember tu kangggg! HAHA . . ~ Sudah keluar Jadual Pembayaran Gaji bagi Tahun 2013 untuk Kakitangan Kerajaan, harruuuuuuuuus eh WAJIBBBBB publish noks ! ngehhhh


Untuk tatapan uols si kakitangan kerajaan, SILA PRINT dan TAMPAL kat meja memasing yerrrr, yang pekerja swasta diam diam.
(sorry kalau entry ni buat korang terasa macam nak BOM je blog ai! harkharkaharkharkkkkkk )



*Effet kat gambar  Photoscape-Editor-Home-Filter-Antique Photo-No.4*




Alahhhhh, sorry senget pulakkkk ! Scan ni... KHAS untuk masuk BLOG ! HAHA .. Perhatikan gaji bulan Januari 2013, 23hb wehh... Sekali dengan 1/2bulan bonus tu kan.. kan... Bestnyerrrrr ! Tak sempat masuk ASB ni, kene belanja je lahh.. Eh? Alasaaaaaaaaaaann keeennnnnnn  ..  hhuehuheuhuehuehueeeeeee ~ Gaji bulan Oktober 2013 itu je lah sekali awal, sebab Hari Raya Haji kann.. Yang lain samee je tarikh.... SELAMAT ! Ai tak suka gaji awal ~ Untuk orang yang tak boleh tengok duit ada dalam bank ni memang tak suka gaji awal ! HAkHAkkkkkkk







Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .







Yang gigih tadi mencari Jadual Gaji ni, 
signature ms eida

♥ TQ For Reading SiGEDIK's Entry! Feel free to Comment Dear ♥

8 comments:

  1. hehe... best2... TQ for sharing this... nampaknya thn depan tak de la gaji seawal minggu pertama bulan.. Agak2 bonus raya thn depan ade tak?? :)

    ReplyDelete
  2. ieda...i lap u la dear. baru je tercari2 benda ni untuk flash holiday tahun depan, ieda dah publishkan kat sini....maceh ye!!

    ReplyDelete
  3. yesss...ini yg dicari-cari utk merancang cuti thn dpnnn!!!

    ReplyDelete
  4. ya. sama cam eka.eka runsing bila gaji awal.sbb tu kene sorok duit, campak ke akun yg satu lg.kalu tak mmg terguna.sob sob

    ReplyDelete
  5. dear..thanx for sharing.. anyway BE lega sbb byk gaji dlm 22hb ke atas..haha..x suka gaji awl mcm hr ni..huhu

    ReplyDelete
  6. iedaaaaa, nak join photoshoot blogger dekat white studio dekat shah alam tak? kita buat ala ala mini gathering sambil photoshoot bagai. nak? kalau nak standby tau. nanti nadia announce details dekat blog. :)

    ReplyDelete
  7. mmg kebanyakan org x suka gaji awal.. bahaya...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!